Doeltreffende Doccle

Om een complexe boodschap te vereenvoudigen, schieten woorden vaak tekort. Om je boodschap duidelijk en laagdrempelig te maken is animatie dé sleutel tot succes. Je publiek wordt (meestal) niet erg enthousiast van lange teksten, ook al zijn ze nieuwsgierig naar de informatie die je aanbiedt. Door je boodschap in de vorm van een geanimeerde explainer video te gieten, is deze plots een heel stuk aantrekkelijker en gemakkelijker te begrijpen.

KLANT
Doccle
JAAR
2022

Voor het digitale platform Doccle maakten we zo’n explainer. Doccle is een multifunctioneel platform dat bedrijven en particulieren helpt om documenten digitaal te verzenden en ontvangen, elektronisch te ondertekenen, online te betalen en wettelijk te archiveren.

Het bedrijf nam deel aan de beurs Trefdag Digitaal Vlaanderen en kon met de explainer video potentiële nieuwe partners inspireren en informeren over de mogelijkheden en voordelen van hun platform.

De explainer werd in dit geval een soort audiovisueel, uitgebreid visitekaartje. Zo werden potentiële partners op een knappe manier geïntroduceerd in de voordelen van Doccle. Daarbuiten zijn deze explainers ook echte eyecatchers op websites én een sterke meerwaarde op social media.

Terug naar video cases