Ludiek animatiefilmpje voor Delicon

Voor onze klant Delicon, expert in pompinstallaties, maakten we een volledig op maat en ludiek animatiefilmpje. 🙌

Als experts in pompinstallaties verdient Delicon niets minder dan een unieke en boeiende manier om hun producten te presenteren. We namen de uitdaging aan en maakten een ludiek animatiefilmpje dat niet alleen informatief is, maar de kijker ook entertaint.

KLANT
Delicon
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

3D
Animatie
Character design
Storyboard

Bij het ontwikkelen van het animatiefilmpje schreven we een creatief scenario. Met de nodige input en inzichten van Delicon zelf, zorgden we ervoor dat het verhaal niet alleen de technische aspecten van pompinstallaties belicht, maar ook de missie en waarden van Delicon weerspiegelt. Het doel was om een verhaal te vertellen dat zowel boeiend als informatief was.

Onze animator streefde ernaar om de kijkers een waarheidsgetrouw beeld te geven van Delicon’s geavanceerde technologie. Door gebruik te maken van de nieuwste animatietechnieken slaagden we erin om de pomp zo realistisch mogelijk weer te geven. Door toevoeging van doordachte soundscapes hebben we een meeslepende sfeer gecreëerd die de kijkers meeneemt in de wereld van pompinstallaties.

Terug naar cases