Fotografie zomercampagne Wilms

Ontdek de prachtige product- en sfeerfoto’s voor de zomercampagne van Wilms. De  campagne draait om het schitterende Wilms 700LX zonnescherm, dat niet alleen de perfecte schaduw en bescherming tegen de zon biedt, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan elke buitenruimte.

Onze missie was om de veelzijdigheid en elegantie van de Wilms 700LX vast te leggen en de verschillende eigenschappen aan potentiële klanten te presenteren. De foto’s zijn een cruciaal onderdeel van de marketingstrategie voor Wilms, vooral in de context van hun zomercampagne. Bij aankoop van een Wilms zonnescherm krijgen klanten namelijk een gratis Magnum Prosecco cadeau.

KLANT
Wilms
JAAR
2024

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Door middel van onze hoogwaardige foto’s willen we de aantrekkingskracht van de Wilms 700LX vergroten en de zomercampagne naar een hoger niveau tillen. Onze beelden tonen niet alleen de technische details, maar ook de sfeer en het genot van het buitenleven onder een Wilms zonneluifel.

We maken het hele jaar door foto’s voor Wilms, die vervolgens ook worden gebruikt in het magazine FAAR dat twee keer per jaar verschijnt. Dit printmagazine valt bij al hun schaduwmeesters thuis in de bus, waardoor de hele familie bij het Wilms-verhaal wordt betrokken. De foto’s van de zonneluifel zijn hier natuurlijk ook in terug te vinden.

Bij Medialife begrijpen we hoe belangrijk visuele content is voor marketingcampagnes. Daarom zetten we ons in om de essentie van jouw product of dienst vast te leggen en te vertalen naar krachtige beelden die jouw merk versterken.

Ben je op zoek naar professionele foto’s voor jouw volgende marketingcampagne? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw product of dienst op de best mogelijke manier in beeld kunnen brengen!

Terug naar cases