Let’s connect!

Jong Voka Limburg gaf ons de opdracht om de leden van hun organisatie online samen te brengen. Zo zag jongvokalimburgconnect.be het licht. Onze digitale afdeling creëerde een platform waar alle info en activiteiten gecentraliseerd terug te vinden zijn.

KLANT
Woodtex
JAAR
2022

Aanvullende services en processen binnen dit project

Content platform

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Naast een registratiemodule, ledenoverzicht en nieuwsblog beschikt het platform over een handige tool om events te beheren door de integratie van een kalender met mogelijkheid tot RSVP’en en het bekijken van een gastenlijst.

Daarbuiten is er de mogelijkheid om van het ledenbestand een echte community te maken dankzij een forum, de mogelijkheid om connecties aan te gaan en onderling berichten te sturen.

Naast communicatie via beeld bieden we met onze digitale afdeling een verlengstuk naar heel wat oplossingen. Van een interactieve clickable video of een 360° virtuele tour doorheen je gebouw tot een hybride evenement in onze digitale arena, waar de bezoeker rondwandelt in een op maat gemaakte 3D-omgeving. Een hele nieuwe digitale wereld gaat open!

Terug naar fotografie cases