Hallo Caroline!

Time flies when you’re having fun!

Al bijna 2 jaar is Caroline ondertussen aan het werk bij ons. Ze voelt zich helemaal thuis en wij kunnen haar ook niet meer missen!

In haar halftijdse job bij Medialife combineert ze creatieve copywriting met het schrijven van scenario’s. Spelen met woorden is haar tweede natuur. Vooral het creëren van Voice Overs vindt ze echt heerlijk om te doen. Daarnaast is ze ook het vaste aanspreekpunt als HR-psychologe. “Bij mij kan iedereen terecht, en dat doe ik ook met veel liefde! Ik ben wat ouder dan de rest van het team, dus ik deel mijn ‘wijsheid’ graag met het jong geweld.” 

Het mee nadenken over een animatiefilmpje en het schrijven van de Voice Over of keywords vindt ze fantastisch. Een van de dingen waar ze het meest trots op is, is dan ook de samenwerking met ons animatieteam. “Als ik mee kan nadenken over animatiefilmpjes en de Voice Over of keywords mag schrijven, heb ik het gevoel dat ik iets helemaal van de start mee kan opbouwen samen met het geweldige Animatieteam.” Ze is daarna dan ook mega fier over het eindresultaat. Het filmpje voor de VUB, over de verschillende attitudes ten opzichte van covid-vaccinatie, is daar een mooi voorbeeld van. 

Caroline’s leukste momenten bij Medialife? Die bestaan uit een aaneenschakeling van feestjes en memorabele momenten! De etentjes en themafeestjes steken er met kop en schouders bovenuit. Ze leeft van het ene feestje naar het andere. 😉