Maak kennis met Bart

Onze eigen maestro van muziek en montage

Al 7,5 jaar is Bart een vaste waarde bij Medialife. 🎬

Met een mix van creativiteit en nauwkeurigheid, verzorgt Bart iedere frame met zorg en precisie. Als Teamlead waakt Bart niet alleen over de kwaliteit van de montages, met zijn energieke en gedreven karakter doet hij als sterrenkundige het hele team stralen!

Hij zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en stimuleert de persoonlijke groei van zijn teamleden. Als eerste aanspreekpunt staat Bart altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Er zijn verschillende projecten waar Bart trots op kan zijn, al springt de laatste editie van “Back to the Nineties” in het legendarische Sportpaleis, er voor hem toch met glans bovenuit. Met adembenemende visuals maar ook geweldige muziek die hij zelf componeerde, heeft Bart de sfeer van de jaren ’90, samen met collega Lieven, perfect weten vast te leggen en het publiek meegenomen op een nostalgische reis vol herinneringen.

Bij Bart kan je altijd terecht voor een sprankje humor en een extra portie motivatie. Als ‘montage goeroe’ laat hij keer op keer zien dat hij een meesterwerk kan creëren.