Maak kennis met Eslin

Eslin is een bekend gezicht in onze montagecellen. Na een lange tijd te hebben gefreelanced voor ons, is ze ondertussen bijna een jaar vast in dienst. Haar dagelijkse bezigheid? Het verhaal van de klant vertellen door middel van beelden en geluid. Helemaal aangepast aan het doelpubliek én het doel van de opdracht. Dat klinkt en is als een serieuze taak, maar als je Eslin aan het werk ziet, lijkt het wel vanzelfsprekend.

Met zo een grote overvloed aan interessante opdrachten is een favoriet project kiezen. Maar wat dacht je van onze inhouse Livestream recap? Hier mocht Eslin haar creativiteit compleet de vrije loop laten met een prachtig eindresultaat als gevolg.

Alle interpersoonlijke contacten binnen Medialife vindt ze aangename momenten, zeker als je de collega’s in een gezellige context plaats (zoals een poolparty bijvoorbeeld). Maar ook de ondersteuning, begrip en vriendschap die op dagelijkse basis onder de Medialifers heerst.

Al 7,5 jaar is Bart een vaste waarde bij Medialife. 🎬

Met een mix van creativiteit en nauwkeurigheid, verzorgt Bart iedere frame met zorg en precisie. Als Teamlead waakt Bart niet alleen over de kwaliteit van de montages, met zijn energieke en gedreven karakter doet hij als sterrenkundige het hele team stralen!

Hij zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en stimuleert de persoonlijke groei van zijn teamleden. Als eerste aanspreekpunt staat Bart altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Er zijn verschillende projecten waar Bart trots op kan zijn, al springt de laatste editie van “Back to the Nineties” in het legendarische Sportpaleis, er voor hem toch met glans bovenuit. Met adembenemende visuals maar ook geweldige muziek die hij zelf componeerde, heeft Bart de sfeer van de jaren ’90, samen met collega Lieven, perfect weten vast te leggen en het publiek meegenomen op een nostalgische reis vol herinneringen.

Bij Bart kan je altijd terecht voor een sprankje humor en een extra portie motivatie. Als ‘montage goeroe’ laat hij keer op keer zien dat hij een meesterwerk kan creëren.