Kennen jullie Kim al?

Kim is al een jaar een waardevol lid van ons fotografie team. Met haar passie voor fotografie en een scherp oog voor detail, maakt ze dagelijks nieuwe beelden vanuit interessante standpunten. Dit voor een breed scala aan projecten – van eventfotografie tot campagnes en beeldmateriaal voor sociale media. Daarnaast maakt ze ook kleine video opdrachten voor klanten als onderdeel van team one-man crew. 

Maar het allerleukste voor Kim bij Medialife? Dat zijn de gezellige avonden en dagen die ze met haar collega’s doorbrengt. De hechte vriendschappen die ze hier heeft opgebouwd en het gevoel van echt teamwork maken het extra bijzonder!

Kim beschrijft zichzelf als hands-on, doordacht en enthousiast. Volgens haar collega’s is ze ook een vertrouwenspersoon en een echte fashionista. Maar bovenal staat ze bekend om haar positieve en feestelijke vibes, altijd klaar voor een gezellig onderonsje of een goed feestje! 

“Let’s go!” is de quote die Kim vaak gebruikt om haar enthousiasme en positieve instelling te benadrukken. Het werkt aanstekelijk en wij zijn blij met Kim in ons team!