Meet Johan,

onze Chief Digital Officer!

Johan begon bijna 11 jaar geleden bij Medialife als video editor en regisseur. Over de jaren verlegde zijn focus naar de digitale uitdagingen, gaande van clickable video’s tot interactieve online platformen. Daarnaast is hij ook altijd aan het zoeken naar oplossingen op gebied van IT en digitalisatie om zo de werking binnen Medialife te optimaliseren.

Tijdens de corona-epidemie bleek dat het diversifiëren van de bestaande producten echt wel noodzakelijk was. Mede dankzij zijn expertise kon Medialife op zeer korte tijd een volledig gepersonaliseerd online platform aanbieden waar klanten hun events digitaal konden laten doorgaan met voldoende interactie tussen de gasten. Samen met Sense AV organiseerden we zeer mooie projecten voor o.a. Atlas Copco, Deloitte en Samsung en organiseerden we een online jobbeurs voor hogeschool PXL.

Het moment dat Johan in 2015 ‘s ochtends de trein moest nemen richting Parijs voor een conferentie zal hem altijd bijblijven. Geen tweedaagse conferentie voor Medialife, maar wel alle collega’s die hem stonden op te wachten voor een vrijgezellenfeest in Disneyland Parijs!