Meet Pieter,

Director of Photography

Dit is Pieter, al meer dan drie jaar onze Director Of Photography en tevens cameraman. Zo zorgt hij voor de vertaling van het scenario naar het beeld.

Elk succesvol project is er één om trots op te zijn, maar het recente Europese Care-Peat project ligt Pieter nauw aan het hart. Niet enkel omdat het prachtige beelden zijn, maar vooral omdat het inhoudelijk zeer relevant is. Het project zet het belang en instandhouding van veengebieden in Europa in de schijnwerper. De venen bevatten veel CO2, dat uitgestoten zal worden als de gebieden verkommeren. Daarom is de instandhouding hiervan een belangrijke schakel in het gevecht tegen de opwarming van het klimaat.

Een leuk moment bij Medialife is snel gevonden, maar toch steken de ‘good old fashion teambuildings’ er met kop en schouders bovenuit! Ze zijn niet enkel ontzettend leuk, deze events hebben ook een meerwaarde. Het is immers een investering om van je groep werknemers een team te maken. ‘Je bent maar zo sterk als je team’ houdt ook in dat je blijft investeren in mensen, op alle vlakken, om zo duurzame samenwerkingen te garanderen.