Werk je met Brent,

dan eindig je de dag content!

Sinds Brent in februari van vorig jaar deel uitmaakt van ons team, worden we dagelijks getrakteerd op een dosis positiviteit, motivatie en ‘Brent-mopjes’. Als producer verdeelt hij zijn functie in twee belangrijke aspecten, waarbij hij telkens het aanspreekpunt is.

Extern is hij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met ons getalenteerde team neemt hij een vaag idee, of het nu een schets of slechts een zin is, en zet dit om in een uitgebreid concept. Of, om het in de woorden van Brent te zeggen: “We transformeren het van niets naar iets, en brengen het tot leven in audiovisuele kunst”. Intern is hij de motivator van het team, in zowel mooie als uitdagende momenten. Wanneer een animator of monteur even vastzit, probeert hij samen met hen naar oplossingen te zoeken en ze weer positieve energie te geven. Want, zoals Brent zegt: “Zo maken ze zelf content, content!”.

Er zijn verschillende projecten waar hij met veel tevredenheid op terugkijkt. Momenteel werkt Brent aan een project van communicatie-/eventbureau The Oval Office over The Red Flames. Bovendien zal de video voor Natuurpunt binnenkort klaar zijn. Dit zal een prachtige animatievideo worden, misschien zelfs één van de mooiste die we ooit bij Medialife hebben gezien. Verder is hij erg dankbaar en trots dat hij de volledige verantwoordelijkheid krijgt over de content en regie voor het Voka Onder De Sterren-evenement!

Brent komt elke dag met een tophumeur werken en is erg dankbaar voor de kans om samen te werken met onze creatieve talenten. Daarnaast is hij bijzonder trots op onze verhuizing naar Antwerpen en staat hij te popelen om zijn steentje bij te dragen. Tot slot moeten we toch nog één van Brents catchphrases delen: “Wij de content, u content”!