Ontmoet Senne!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Daar weet Senne alles van. Hoezo? Senne is namelijk al bijna 4 jaar één van onze inhouse fotografen. Daarboven kreeg hij enkele maanden geleden ook de verantwoordelijkheid om teamlead van onze afdeling fotografie te zijn.

Als talent achter de lens staat hij bijna dagelijks op de set, om personen, producten of bedrijven op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook het bewerken van deze ruwe foto’s tot afgewerkte resultaten neemt hij erna voor zijn rekening. Er zijn veel projecten waar hij met trots op terugkijkt, maar de shoot van Toerisme Vlaanderen bij Terhills in Maasmechelen spant misschien wel de kroon op zijn werk. Als teamverantwoordelijke staat Senne ook in voor de planning en coördinatie van het team, behandelen van offertes en meer.

Als bezige bij kan hij daarom onze spontane after-work activiteiten in ons ML-Café op vrijdagen zeker wel appreciëren. Een potje darts of pool, een lekker drankje of gewoon een leuke babbel met een collega zorgt ervoor dat Senne de werkweek op een leuke en ontspannende manier kan afsluiten.