Media Academy

Smartphone foto en video

Ontdek de wereld van smartphone fotografie en -videografie met onze sprankelende Media Academy! Dit geïntegreerde programma dompelt je volledig onder in de visuele media, waar theorie en praktijk hand in hand gaan.

Datum: 30 oktober 2024
Tijd: 19u00 – 21u30
Locatie: Corda Campus, Hasselt

Kostprijs: 85 € per deelnemer (incl. BTW)

Leer de basisprincipes van smartphone fotografie en videografie kennen, ontdek de geheimen van kadrage en compositie om verbluffende beelden te maken die echt opvallen. Maar we stoppen daar niet! Duik in de nabewerking van foto’s en video’s en leer hoe je jouw opnamen kunt verfijnen en professionaliseren.

En wat doe je daarna met je meesterwerken? We leren je hoe je jouw content publiceert en optimaliseert voor sociale media. Ontvang strategieën om de zichtbaarheid en impact van jouw visuele werken te maximaliseren in het digitale domein.

Bij de Media Academy krijg je de tools en kennis om de uitdagingen en kansen van hedendaagse smartphonecontent met beide handen aan te pakken.

Deze cursus is bedoeld voor beginners die zijn of haar vaardigheden in smartphonefotografie en -videografie wil verbeteren, van startende marketeers en contentmakers tot enthousiaste werknemers die hun content naar een hoger niveau willen tillen.

Onze aanpak is hands-on en interactief. Deelnemers krijgen de kans om te leren door middel van praktische oefeningen en voorbeelden. De cursus biedt een mix van theorie en praktijk, waarbij de nadruk ligt op het leren door het te doen.

De Media Academy omvat zowel theoretische als praktische modules, waaronder:

  • Basisprincipes van fotografie en videografie
  • Kadrage en compositie
  • Belichting en kleurcorrectie
  • Nabewerking van foto’s en videomontage
  • Publicatie en optimalisatie voor sociale media

Na het volgen van deze cursus zullen deelnemers in staat zijn om:

  • Professioneel ogende foto’s en video’s te maken met hun smartphone
  • Visuele content te creëren die aansluit bij hun merk of persoonlijke stijl
  • Hun verhalen visueel te vertellen op een manier die aandacht trekt en impact maakt