Homemade hologram

Wie ‘hologram’ hoort, denkt waarschijnlijk aan Star Wars, The Jetsons of andere sciencefiction verhalen. Ondertussen is het echter geen fictie meer, maar een innovatieve en unieke manier om content aan je publiek te tonen.

Hoe werkt zo’n hologram dan? Het start met een systeem dat doet denken aan een ventilator. Aan dit systeem zitten vier bladen met LED lampjes bevestigd. Deze draaien op hoge snelheid en zorgen voor zeer gecoördineerde ronddraaiende lichtstralen. Zo wordt een oppervlakte gecreëerd waarop videocontent schijnbaar zwevend tevoorschijn wordt getoverd.

Deze innovatie techniek zorgt ervoor dat je opgemerkt wordt. Wil je opvallen door jouw content op een bijzondere manier te tonen? Of laat je graag een blijvende indruk na door deze techniek in te zetten als nieuwe vorm van digital signage op je event of kantoor? Kortom, holografische beelden tonen de ontzettend sterke aantrekkingskracht van 3D-beelden en animaties.

Wij gebruikte alvast een hologram om enkele van onze 3D-animaties in de schijnwerper te zetten tijdens ons 15-jarig jubileum!

Klinkt je dit als (toekomst)muziek in je oren? Neem dan contact met ons op!