Livestream MS Liga Vlaanderen

DikkeSvekke for MS

Op 30 mei hadden we bij Medialife de eer om een bijzondere gebeurtenis te hosten: een speciale livestream georganiseerd door MS Liga Vlaanderen in samenwerking met DikkeSvekke. Het was een avond vol indrukwekkende verhalen en waardevolle inzichten, waarbij zeven inspirerende sprekers hun persoonlijke ervaringen met multiple sclerose (MS) deelden.

De sprekers kwamen vanuit verschillende achtergronden en deelden hoe MS hun leven heeft beïnvloed. Hun verhalen varieerden van persoonlijke overwinningen tot dagelijkse uitdagingen, en gaven een diepgaand inzicht in de realiteit van het leven met MS. Door deze eerlijke en openhartige verhalen kregen de kijkers een beter begrip van de ziekte en de impact ervan op het dagelijks leven.

Bij Medialife vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor anderen, en daarom hebben we deze livestream met plezier uitgezonden. We zijn dankbaar voor de kans om ons steentje bij te dragen en hopen dat deze livestream heeft geholpen om meer bewustwording en steun te genereren voor deze belangrijke organisatie.