Medialife ontvangt Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Een mijlpaal in maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Wij zijn dolblij dat we het Voka Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst mogen nemen! Deze prestigieuze erkenning, uitgereikt door Voka, ondersteunt bedrijven bij het verweven van duurzaamheid in hun bedrijfsvoering en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen geeft ondernemingen de kans om via op maat gemaakte actieplannen maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Deze actieplannen zijn ontworpen om winstgevendheid te combineren met een sociale en milieubewuste bedrijfsvoering.

Samen met Voka hebben we de grootste kansen binnen onze organisatie geïdentificeerd om onze duurzaamheidsimpact te maximaliseren. Gedurende een jaar heeft Medialife gewerkt aan een actieplan dat is gekoppeld aan de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dit proces werd ondersteund door advies en tips van experts, evenals door inzichten en ervaringen van andere deelnemers.

Aan het einde van het actiejaar werd ons plan en de gerealiseerde acties beoordeeld door een team van onafhankelijke deskundigen. Dankzij hun positieve beoordeling mogen wij nu het Voka Charter Duurzaam Ondernemen ontvangen, een bewijs van ons engagement voor een duurzamere toekomst. Medialife blijft zich met volle kracht inzetten voor duurzaamheid en we kijken uit naar toekomstige initiatieven en samenwerkingen om onze positieve impact verder te vergroten.