Sint-Gerardus

Sint-Gerardus is een dynamische en warme organisatie gelegen in Diepenbeek die personen met een (neuro-)motorische beperking en/of meervoudige handicap begeleidt. Ze bieden een ruim aanbod in professionele zorg waaronder ook het Buitengewoon Basisonderwijs (BuBaO) waarin kinderen worden ondersteund en begeleid om een maximale zelfontplooiing te bereiken en hun sociale integratie te bevorderen.

Wij zijn trotse peter van het Film-klasje. De kinderen zijn bij ons al op bezoek geweest en hebben samen met onze mensen ook al eens mogen oefenen en meewerken aan een project.

Ook helpen we hen door knutselwerkjes en cadeautjes aan onze partners te geven. Zij geven dan een centje en zo krijgen ze iets in de plaats.

Hier op Medialife kan je verschillende kaders terugvinden die ze speciaal hebben gemaakt om ons te bedanken voor de steun.

We werken graag samen met Sint-Gerardus. We hebben zo al een film voor hen gemaakt en hebben hen zowel financieel als met middelen gesteund. Ook stelden we ons als één groot team voor hen open en zullen dit alles en nog meer in de toekomst graag blijven doen!