Buurtsuper 🤝 Medialife

Al enkele jaren werken wij met veel plezier nauw samen met Buurtsuper.be, de UNIZO-organisatie van speciaalzaken en zelfstandige supermarkten. Zowel voor fotoshoots als videoproducties kan Buurtsuper.be bij Medialife terecht.

Wij maken foto’s voor het ‘SuperMag’-magazine dat ze vijf keer per jaar uitbrengen. Deze foto’s gebruiken ze ook op hun sociale media kanalen en website. Daarnaast creëren we video’s voor Buurtsuper.be, die ze kunnen inzetten op verschillende communicatieplatformen. Dit betreft telkens een combinatie van foto’s en video’s.

KLANT
Buurtsuper.be
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Photography
Video
Livestream

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Onlangs produceerden we een video over de uitdagende teelt van prei. In de video tonen we met welke passie en expertise de telers van ‘Fruit en Groenten van bij ons’ prei telen. De preiteler deelt ook tips en tricks over het bewaren en presenteren van prei, en waarom men zou moeten kiezen voor de korte keten. Tijdens de opnames maakten wij ook foto’s, die Buurtsuper.be vervolgens kon gebruiken in hun magazine.

Uiteraard kan Buurtsuper.be ook bij ons terecht voor andere soorten content. Vorig jaar richtten wij een pop-upstudio op te midden van een buurtsuper in Willebroek en gingen live tijdens de openingsuren. Deze livestream kon worden bekeken op de Facebookpagina van Buurtsuper.be.

Met voldoening kijken we toe hoe we de diverse communicatiekanalen van Buurtsuper.be tot leven helpen brengen met onze foto’s en video’s. We kijken er dan ook naar uit om de komende jaren nog meer boeiende content voor Buurtsuper.be te creëren.  

Terug naar cases